Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar

Keshilli i Agrobiznesit Shqiptar (KASH) është bashkim i shoqatave të agrobiznesit që mbron interesat e anëtarëve dhe nxit zhvillimin e biznesit bujqësor.

Postimet e Fundit

When you are engaged in our grassroots efforts, you are part of thousands of corn growers across America that are shaping the laws that impact your farm, your family, and your community. Make your needs heard.

Na Kontaktoni

When you are engaged in our grassroots efforts, you are part of thousands of corn growers across America that are shaping the laws that impact your farm, your family, and your community. Make your needs heard.

Adresa: Rruga “Mine Peza”, 1000 Tirana, Albania

Telefon: +355 422 9445

E-mail: [email protected]